Horváth Ferencné - 2002

1993. óta iskolánk dolgozója, kezdetben gazdaságvezető helyettese, majd 1995. október 1-től gazdasági vezetője.

Nagy szakértelemmel, önállósággal és precizitással irányítja iskolánk gazdálkodását és közvetlen munkatársait, így az ellenőrzések során mindig elismerőleg szólnak a jegyzőkönyvek. A költségvetés és a beszámolók mindig példaértékű gazdálkodásról tanúskodnak. Sokat dolgozott azon, hogy az iskola új szabályzatai elkészüljenek, azokat naprakészen karbantartja. Mindig azt keresi, hogy a felmerült problémákat hogyan lehet megoldani, néha még lehetetlennek tűnő esetekben is talál megoldást a feladatok végrehajtására.

Fogékony az új iránt, sokat tett a számítógépes könyvelés bevezetéséért, példát mutatva úgy képezte magát, hogy ma már megbízhatóan használja a korszerű szoftvereket.
Segítette az iskola profilmódosítását, sokat tett a feltételrendszer megvalósításáért.

Sokat fáradozik azon, hogy minél szebb, otthonosabb környezetben dolgozhassunk, ezzel nagyban hozzájárul nevelő munkákhoz. Jó munkatársi kapcsolatot tart a pedagógusokkal, igyekszik minden feltételt biztosítani a zavartalan munkavégzéshez.

Csendes, szerény, de vezetői munkájában határozott, célratörő és eredményes. Segítőkész, időt és fáradtságot nem kímélve mindent megtesz azért, hogy a dolgozók és diákok igényeit teljesítse.

Nagy szerepe van a sikeres pályázatok megvalósításában, a pénzügyi beszámolók elkészítésében.

Ezt az önzetlen szolgálatot ismerjük el az Oktató-nevelő munka támogatásáért díj adományozásával.

A weblapok többségéhez hasonlóan ez a weboldal is sütiket használ a működéshez. A rendben gombra kattintással elfogadja a cookie-k használatát.